CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 25, 2010

putus kawan????


salam....
ntah la..tetibe aku rase sgt sedih n terkilan lps aku bce blog kwn baik aku.. sume org msti ade kawan.. kwn baik..kwn rapat..mcm2 lg la.. especially ble da masuk skolah asrama ni..msti la org yg plg rapat dgn kite adalah kwn.. sepanjang 5 taun aku blaja kat seratas..mmg byk yg berlaku..kalo gado psl kwn ni..da byk kali terjadi...huhu... dari form 1 aku baik dgn WADYS..smpai mse fom2 aku nangis2 sbb tak dpt satu kls dgn diorg..ye la..yana,ain,dilla n shidah msuk kls 3Z..aku sorg2 tercampak kat kls 3S n wani masuk kls 3K.. tp diorg da pujuk aku n i'm ok with that...lps tu.. form4 n form5 kami kembali bersama dlm satu kls.. well, diorg ni baik sgt2 dgn aku esp yana n dilla.. walaupun aku tak termasuk ahli WADYS, tp kami tetap baik.. aku ingt persahabatan kami epy smpai last skola..tp persahabatan kami di uji.. dah la benda ni jadi mse aku form 5..taun last kat skola.. WADYS, aku minta maaf sgt2 kat korg esp to yana n dilla.. yes, aku tau aku yg slh n aku tak leh terima ape yg korg ckp tu... aku pun tak tau mcm ner aku boleh ckp "ok,lps ni aku da takde kaitan ngan korg"... wah.. ayat paling teruk aku pnh ckp.. lme jugak aku tak join korg...awl taun smpai bulan 3 mcm tu..baru ok skit..bygkn dlm 3 bulan tu i'm feel lonely without WADYS.. sampai satu tahap tu aku tak tahan sgt..smpai nak pindah skola..siap kena mrh ngan mak,ayh n kakak aku..aku pun cte kat mak aku perkara sebenar..plg aku tak sangka, mak aku pi cite kat cikgu rose..aduh! susah mcm ni.. cikgu rose ajar Bm kls aku..mse kat skola, cikgu rose yg byk bg nasihat kat aku..terima kasih cikgu.. lps abis HKSBP zon utara, aku da ok dgn diorg... syukur sgt2.. kalo perkara ni tak terjadi..mgkn kami tak kan jd baik mcm ni.. btul la.. tiap yg berlaku mesti ada hikmahnye.. kita mesti menghargai kwn2 kite yg memahami kite..dan perkara yg plg penting!! fikir dulu sebelum ckp..terlajak perahu boleh diundur..terlajak kata buruk padahnya... at last, aku dgn yana da baik mcm dlu2...hehe..thanx korg sbb terima aku balik...

2 comments:

mylove^_^ said...

tau tak pe...
huhu~
we learning

hidupsepertiroda said...

kita belajar drpd kesilapan...huhu